środa, 24 lipca 2013

Przystawka z łososiem / appetizer with salmon

Bagietka z masłem czosnkowym i pastą z łososia to pyszna przystawka gotowa w 5 minut:)
Przystawka z łososiem
Składniki:
1 bagietka
opakowanie łososia wędzonego
koperek
kostka masła
2 - 3 ząbki czosnku
pół cytryny
sól

Masło wkładamy do miseczki/pojemnika a następnie dodajemy do niego 2-3 wyciśnięte ząbki czosnku, doprawiamy solą, całość dokładnie mieszamy. Do przygotowania pasty potrzebujemy drobno posiekanego łososia, posiekamy koperek oraz dwie łyżki masła czosnkowego. Wszystkie składniki na pastę dokładnie mieszamy i skrapiamy sokiem z cytryny. Kroimy bagietkę smarujemy masłem czosnkowym a następnie pastę z łososia.

Smacznego!









1 komentarz:

Zostaw Swój komentarz, aby ten blog był lepszy i ciekawszy